Bike park uutisia

Ylläs Bike Parkiin näyttäviä uudistuksia kesällä 2024!

Kesällä 2024 Ylläs Bike Parkia uudistetaan jälleen. Rakennamme kesän aikana sekä uuden punaisen Flow reitin, että koko perheelle soveltuvan asfaltoidun Pump Trackin.

Air Flow -työnimeä kantava punainen reitti lähtee Ylläs Express -tuolihissin yläasemalta ja pituutta sille kertyy noin kaksi kilometriä. Reitin suunnittelusta vastaa Graig Brickser ja rakentaminen toteutetaan yhteistyössä Allegran kanssa. Allegra oli toteuttamassa myös viime kesänä rakennettua sinistä Ylläs Flow -reittiä. Uusi Air Flow tulee olemaan viimekesäistä Ylläs Flow -reittiä vaativampi ja sisältää muun muassa enemmän hyppyreitä. Tästä syystä reitin vaativuusluokitus on punainen. Reitin rakentaminen alkaa heti lumien sulettua tunturista. Toiveena on, että kaivuri pääsee aloittamaan työt kesäkuun alussa. Reitin odotetaan valmistuvan syyskuussa 2024.

Yhteistyössä We Build Parksin kanssa Ylläs Bike Parkkiin toteutetaan Velosolutions Pump Track rata. Pump track on asfaltoitu harjoittelupaikka, joka sopii pyöräilijöille, skeittareille ja scoottaajille. Rata soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille. Kokemus muotoutuu yksilöllisesti oman vauhdin ja valittujen ajolinjojen perusteella.

Velosolutions on edelläkävijä asfaltti-pump trackien suunnittelussa ja ratoja löytyykin ympäri maailmaa. Jokainen pump track on ainutlaatuinen ja ajamalla rataan maalattua punaista linjaa saat virallisen Velosolutions-kokemuksen! Pump trackin kokonaisala on 1650 m² ja radalta löytyy muun muassa hyppylinja, bowl ja 180° wall ride.

Ylläs Bike Parkissa odotetaan innolla tulevaa kesää!

Scroll to Top