Tapahtumat

Tunturissa tapahtuu!
Lisätiedot tapahtumista listauksen alla.

Ylläs Bike Parkin kesä:

20.-21.7. Funduro Cupin osakilpailu
24.8.-25.8. Pump Track warm up & Air Flow grand opening
28.9. Ylläs Bike Parkin kesäkauden päättärit

20.-21.7. Funduro Cupin osakilpailu
Funduro Cup on useasta osakilpailusta koostuva MTB enduro -kilpailusarja, joka tarjoaa rentoa ajamisen riemua myös niille, joille kelloa vastaan taisteleminen ei ole kaikki kaikessa. Lisätietoja tästä linkistä!

24.8.-25.8. Pump Track warm up & Air Flow grand opening
Juhlistamme elokuisena viikonloppuna kesän aikana rakennettujen Air Flow-reitin ja Pump Trackin avajaisia.

Ohjelmassa lauantaina Pump Trackiin tutustumista ja kisailua. Pump track on asfaltoitu harjoittelupaikka, joka sopii pyöräilijöille, skeittareille ja scoottaajille. Myös rullaluistimilla voi tulla pump trackille. Rata soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille. Kokemus muotoutuu yksilöllisesti oman vauhdin ja valittujen ajolinjojen perusteella. Lauantaina aamupäivä on varattu rataan tutustumiseen ohjaajien johdolla ja iltapäivällä kisaillaan. Kisailu on rentoa ja koko perheelle soveltuvaa. Lisäämme myöhemmin ilmoittautumislinkin, josta tapahtuman kisaosioon voi ilmoittautua vielä saman päivän aamunakin! Tervetuloa tutustumaan Ylläksen uutuuteen ja nauttimaan koko perheen päivästä!

Sunnuntaina on vuorossa Air Flow Grand Opening by TCX! Keskitytään siis upouuden Air Flown ajamiseen ja ohjelmaan sen ympärillä. Uuden reitin avajaispäivänä Ylläs Bike Parkissa on ohjelmaa aamusta iltaan! Tekemistä ja tunnelmaa on kaiken ikäisille alamäkipyöräilystä kiinnostuneille. TCX Lounge käynnistää avajaispäivän yhteisillä aamukahveilla. Päivän aikana tietysti myös kisataan ja pidetään yhdessä hauskaa uudella Air Flow -reitillä. Ilta jatkuu palkintojenjaon ja yhdessäolon merkeissä. Sunnuntaille pyörä+varusteet+lippu-setti puoleen hintaan! Tule avaamaan kesän odotetuin uutuus kanssamme!

28.9. Ylläs Bike Parkin kesäkauden päättärit
Kauden viimeinen tapahtuma aloitetaan perinteisesti aamukahveilla, jotka tarjoilee TCX Lounge. Päivän aikana nautitaan Bike Parkin parhaimmistosta, tunnelmasta ja seurasta alamäkipyöräilyn parissa. Ohjelmaa on jälleen aamusta iltaan. Päivän aikana kilpaillaan leikkimielisesti jo tutuiksi tulleilla klassikoilla, mutta tarjolla on myös uusia mahdollisuuksia esitellä taitoja pyöräilyn parissa. Pyörä+varusteet+lippu-setti lauantaille puoleen hintaan!
Iltaa vietetään yhdessä, eikä tekeminen lopu hissien sulkemisen jälkeenkään. Tule pakkaamaan muistoja, pokkaamaan palkintoja ja nauttimaan käsinkosketeltavan huipusta tunnelmasta yhdessä!

 

Oikeudet kaikkien tapahtumien muutoksiin pidätetään.

Scroll to Top