Tapahtumat

Tunturissa tapahtuu! Tarkemmat tapahtumatiedot listauksen alla!

(Y)=Ylläsjärvellä
(Ä)=Äkäslompolossa

27.4. Näe Ylläs – Koe Allas (Y)
30.4. Vappuaatto – allaslasku, vappubuffa, naamiaiset, paljut & DJ! (Ä)
1.5. Kauden päätöslasku, klo 15 (Y)

27.4. Näe Ylläs – Koe Allas
Näe Ylläs – Koe Allas on Ylläsjärven puolella järjestettävä pond skimming -tapahtuma eli suomeksi allaslasku! Allaslaskun lisäksi myös monenlaista oheisohjelmaa. After partyt Ski Pub Ala-asemalla! Mikäli satut pulahtamaan altaaseen, ei hätää, meillä on myös sauna ja paljut tapahtuma-alueella. DJ:t ja musaa, hyvää meininkiä, makkaraa grillistä ja toivottavasti auringonpaistetta. Vaihtovaatteet voi varata mukaan, jos pian käy niin, ettei ihan jokainen lasku pääty altaan ylittämiseen! 🙂 Vaikket itse haluaisi kokeilla altaan ylittämistä, tule paikan päälle kannustamaan laskijoita, saunomaan, hengailemaan ja nauttimaan tunnelmasta!
Tapahtuma on ikärajaton ja maksuton, mutta allaslaskuun tarvitsee voimassaolevan hissilipun. Seuraa ennakkotunnelmia myös @naeyllaskoeallas somekanavilla, instagramissa ja tiktokissa ja lue tarkempi aikataulu alta.

Tapahtuman aikataulu:

Allaslasku 12:00-16:00 

Tapahtuman-alue on Junior Park ja sen ala-osa. Tapahtuma-alueella on luvassa altaan yli laskua ja erilaisia kisoja sekä reiliskabaa, tandem-ampumahiihtoa, sähköpyöräkilpailua sekä jättipallokeilausta. Kaikki oheisohjelmat jättipallokeilausta lukuun ottamatta tapahtuvat Junior Parkin läheisyydessä. Jättipallokeilaus tapahtuu KIDS-alueen lähettyvillä. Tunnelmaa luomassa DJ sekä juontajana somevaikuttaja Edwin Petäjäniemi!

Tapahtuma-alueella on saunat ja paljut vapaassa käytössä. Jos et aio kisata, tule kannustamaan paljusta käsin! Tapahtuma-alueella on lounge, jossa voit nauttia kylmistä juomista, kuumista makkaroista ja jäätävästä meiningistä!

After Ski Happening K-18 17:00- 21:30

Tapahtuman Afterit Ski Pub Ala-asemalla! Valmistaudu kosteaan meininkiin, tarjolla kylmiä juomia ja rentoa tunnelmaa! Upota itsesi lämpimiin paljuihin ja kuumiin löylyihin, ihan baaritiskin vieressä. Luvassa aftereilla myös erilaisia kisoja, joten kaveriporukat virittäytykää valmiiksi, nyt pidetään hauskaa! DJ pitää vielä huolen siitä, että meininki on taivaissa!

After Party K-18 22:00-02:00

Tunnelma vaan kohoaa, kun After Partyt Ski Pub Ala-Asemalla ottavat vallan! After Partyilla luvassa DJ, live-esiintyjä sekä viimesen päälle bileet! Ota tanssikengät mukaan, niitä tarvitaan!

30.4. Ylläs Ski Resort Äkäslompolon vappuaatto
Tule viettämään kanssamme ikimuistoista vappuaattoa tunturiin!
Tapahtuma-alue Y1 Ski Pubin edustalla & eturinteiden alaosassa.
Ohjelmassa jo perinteinen huikea allaslasku, kuumat paljut tunturimaisemalla, herkullinen vappubuffa, dj sekä naamiaiset!
Näyttävin allaslasku sekä paras naamiaisasu palkitaan.

1.5. Yhteinen kauden päätöslasku
Tule kanssamme laskemaan kauden päätöslasku viimeisen aukiolopäivän kunniaksi. Lasku lasketaan huipulta Ylläsjärven puolelle klo 15. Tapaaminen ja laskun ohjeistus huipulla, Kammi ravintolan edustalla klo 14.45. Mikäli Gondoli on säästä johtuen suljettuna, lasketaan lasku Ylläs Express -tuolihissiltä ja tapaaminen on tuolihissin ala-aseman läheisyydessä klo 14.45. Seuraa tiedottamista tapahtuman aamuna!

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Scroll to Top