Välinevuokraus

Vuokraamomme Ylläs­järvellä ja Äkäs­lom­po­lossa

Palvelevat ja laadukkaat välinevuokraamomme molemmin puolin Yllästunturia mahdollistavat huolettomat lumiharrastukset sinulle ja seurueellesi. Voit tulla paikan päälle asioimaan ystävällisen ja osaavan henkilökuntamme kanssa tai tehdä vuokrauksen kätevästi etukäteen verkossa ja käväistä vain noutamassa juuri sinulle valmistellut laskukamppeet valitsemasi vuokraamon noutopisteestä siltä puolelta tunturia, josta olet laskettelun aloittamassa.

Välinevuokrausasioissa sinua palvelevat Ylläsjärven hiihtokeskusalueen Hill Ski Rent ja Saaga Ski Rental sekä Äkäslompolon puolella tunturia Y1 Ski Rental, josta löytyy myös varustehuolto.

Välinevuokraus

Ylläs­järvi

Ylläsjärven hiihtokeskusalueella sinua palvelee Taiga-rakennuksessa lipunmyynnin yhteydessä sijaitseva monipuolinen HILL Ski Rent, sekä Lapland Hotels Saagan yhteyteen sijoittuva kompakti ja osaava Saaga Ski Rental. Kumpaankin vuokraamoon voit tehdä vuokrauksen myös etukäteen verkossa.

Tutustu

Välinevuokraus ja -huolto

Äkäs­lom­polo

Palveleva ja laadukas Y1 Ski Rental -välinevuokraamo sijaitsee Ylläs Ski Resort Äkäslompolon Y1-palvelurakennuksen alakerrassa. Voit vuokrata tarvitsemasi välineet paikan päällä tai noutaa jo etukäteen verkosta vuokraamasi tuotteet valmiina pakettina. Samoissa tiloissa palvelevat myös lipunmyynti, ski shop sekä välinehuolto.

Tutustu
Scroll to Top