Rinneravintolat

Ylläksellä lasket aina kylläisenä

Tauon paikka

Laskettelupäivän lomassa saattaa nälkä tai jano yllättää – ja jalatkin vaatia jo hetken lepoa – jolloin pieni ruoka- ja lepotauko on paikallaan.

Laskitpa sitten missä päin tahansa Ylläksen laajalla rinnealueella, löydät mukavan taukopaikan nopeasti. Ja 12 rinneravintolan tarjonnasta riittää vaihtoehtoja koko lomaviikon ajaksi!

 

Ylläsjärvi

Taiga

Ravintola Taigan liekki loimuaa rennolle tunturiruoalle, maistuville lounaille, laskupäivän jälkeisille hetkille ja iltaviihteelle. Taiga-ravintola sijaitsee Ylläsjärven hiihtokeskusalueella, juurikin Taiga-nimisessä päärakennuksessa. Taiga Pubissa tarjoilun ytimenä ovat vaihtuvat oluet, hiiligrillin antimet ja sormiruoka. Artisti-iltaisin ja tunturin jo pimentyessä musiikki tuo tunnelman tunturiin. Kevätkaudella Taiga Kitchen, stand upit ja ikärajattomat keikat liekehtivät Taigan tähtinä. Taiga on avoinna sekä kesä-, että talvikaudella.

Lue lisää

Äkäslompolo

Y1 food garden

Ikkunoista avautuu Pallas-Ylläs -kansallispuiston huikeat maisemat. Y1 Food Garden on koko perheen tilava, valoisa ja ”kaikille jotakin ravintola”. Ravintolasta löytyy pizzabuffet, kotiruokaa ja lasten leikkipaikka. Cafe-Barista saat erikoiskahvit, haudutetut teet, kuumat ja kylmät juomat.

Lue lisää

Äkäslompolo

Y1 SkiPub

Tämä on ravintola, joka aukeaa yleensä ensin ja on loppuun asti avoinna. Ravintoloiden lämminhenkisessä ja pubimaisessa osassa rentoudut takkatulen ääressä laskettelun lomassa. Kauden aikana live-esiintyjiä.

Lue lisää

Äkäslompolo

Y1 Cafe Express

Keväthangilla auringon helliessä terassilta löytyvät aurinkotuolit ja lumiterassilla rinteessä lisää taukopaikkoja.

Lue lisää

Ylläsjärvi

BistroHissi

BistroHissi-ravintolan löydät Ylläsjärven puolelta, aivan rinteiden juuresta. Sukset telineeseen ja Bistroon lounaalle! Bistrosta saat laadukasta, maukasta ruokaa ja lämpimiä, sekä kylmiä juomia tottakai. Bistrossa on ihana takka, jonka äärellä voit lämmitellä vaikkapa kaakaon kera!

Lue lisää

Ylläksen huippu

Ylläskammi 718

Yllästunturin huipulla sijaitseva tunnelmallinen Ylläskammi on Suomen korkeimmalla sijaitseva ravintola. Kammista saat kuumat kaakaot ja tuoreet munkit, sekä erilaisia ruoka-annoksia keitoista kanakoreihin. Ylläskammi on avoinna päivittäin gondoli- tai huippuhissin aukiollessa. Kammiin pääsee kätevästi myös ilman suksia kun ostaa kiertoajelulipun ja kulkee matkan mennen-tullen Gondolilla.

Lue lisää

Ylläksen huippu

Gondol ravintola

Ylläksen huipulta löytyy kiireisimpien sesonkien aikaan Kammin lisäksi Gondol ravintola. Gondol ravintola on avoinna kevättalvella aina gondolihissin aukiollessa. Ravintola sijaitsee Gondolin yläasemalla ja isoista ikkunoista avautuu upeat maisemat Ylläsjärven kylän yli. Gondol ravintolan tarjonta on laaja, vohveleista lohikeittoon!

Lue lisää

Ylläsjärvi

Hesburger

Ylläsjärvellä, aivan Bistro-ravintolan vieressä sijaitsee Hesburger. Suomalaisten pikaruokalasuosikki ei sen kummempia esittelyjä taidakaan kaivata! Tutut hamppariateriat maistuvat koko perheelle laskettelupäivän lomassa!

Lue lisää

Ylläsjärvi

Ski Pub Ala-asema

Gondolin ala-aseman vierestä löytyy rento Ski Pub Ala-asema! Ala-asemalla viihdyt biljardin, dartsin ja karaoken parissa. Pubista saa juomaa ja purtavaa!

Lue lisää

Ylläsjärvi

Cafe Lippuluukku

Pikkuisesta kahvila-Lippuluukusta saat keittolounasta, sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Myös mehut ja kaakaot löytyvät Lippuluukun listalta! Café Lippuluukku sijaitsee nimensä mukaisesti vanhan lipunmyynnin tiloissa, Ylläsjärven puolella.

Lue lisää

Ylläsjärvi

Aurinko

Aurinko-ravintola sijaitsee Ylläsjärvellä Aurinkorinteen reunalla, puurajan tuntumassa. Auringon upea terassi houkuttelee kevätpuolen laskijat paistattelemaan päivää. Auringosta saat pikaruokaa ja muita herkkuja sekä kaikenlaista juotavaa.

Lue lisää

Äkäslompolo

Jokeri kuppila

Jylhän kauniin Varkaankurun pohjukassa aivan Jokerihissin ala-aseman tuntumassa sijaitsee Jokerikuppila, joka on monen Ylläksen vakiokävijän kantapaikka. Kuppila on keskitalvella tunnelmallinen taukopaikka ja kevätauringon paistaessa sen viihtyisällä terassilla moni viivähtää virvokkeen jos toisenkin ajan!

 

Lue lisää
Scroll to Top