Ylläksen rinteet

Aurinkoiset etelärinteet

Ylläs Ski Resort, Ylläsjärvi

Ylläsjärven hiihtokeskusalue avautuu tunturin eteläpuolelle. Ylläsjärven puolelta löytyy Ylläksen ylpeys, Ylläs 1 Gondoli, joka kuljettaa laskijat huipulle nopeimmillaan jopa seitsemässä minuutissa!

Suomen pisimmät rinteet

Avo­tuntu­rista metsän suojaan

Ylläsjärven rinne- ja hissiverkosto tarjoilee laskettavaa niin aloitteleville, kuin kokeneemmillekin laskijoille. Osa hisseistä nousee puurajaan tai sen alapuolelle ja osa vie tunturin yläosiin sekä huipulle. Yllästunturin huippu sijaitsee 719 metrin korkeudella. Huipulta lähtevät Suomen pisimmät, kolmen kilometrin mittaiset rinteet. Kevätauringon paistaessa eteläisille rinteillemme pääset kokemaan kuinka Ylläs tarjoaa parastaan.

Snow parkeissa temput haltuun

Parkit kaikille taito­­tasoille

Ylläsjärven puolelta löydät monen tasoisia erityissuorituspaikkoja. Sporttihissin vieressä sijaitseva Mountain Dew Pro Park tarjoaa nimensä mukaisesti haasteita kokeneemmillekin parkkilaskijoille. Alahissin viereen rakentuvalla Mountain Dew Junior parkilla pääsevät aivan nuorimmatkin temppuilijat hiomaan taitojaan ennen isommille estradeille siirtymistä. Meille rakentuu kaudella 21-22 myös Mountain Dew Fun Park, josta löytyy vauhdikasta tekemistä koko perheelle. Suorituspaikat ovat vaihtelevia ja ne pidetään aina huippukunnossa!

Lapsille, aloittelijoille, nautiskelijoille ja vauhdista hurmaantuville

Loivaa ja jyrkkää – ja kaikkea sen väliltä

Ylläsjärven rinneprofiili on monipuolinen. Tarjolla on niin helppoja, kuin vaativiakin rinteitä. Alaosissa on lapsille ja aloitteleville laskijoille sopivaa loivaa laskulinjaa ja huipulta saa laskea jo haastavampaa mäkeä. Rinteiden alaosista löytyy sompahissejä, ankkurihissejä sekä kaksi mattohissiä. Toinen mattohisseistä on kaikille asiakkaille maksuton. Huipulle pääsee ankkurihissillä ja Gondolilla. Huipun rinnetarjonta on alaosia haastavampaa, mutta jo jonkin verran kokemusta keränneet laskijat pystyvät laskemaan alas huipulta loivimpia rinteitä pitkin.

Lumilautailija hämärässä
Scroll to Top