Lasten kurssit

Lasten hiihtokouluryhmät

Napero­kurssi 4-6 -vuotiaille

Naperokurssi on tarkoitettu perheen pienimmille, joilla ei ole vielä laskettelukokemusta, mutta lapset osaavat toimia ryhmässä ja ilman vanhempia. Kaksipäiväisen kurssin aikana harjoitellaan laskettelun perustaitoja välineiden pukemisesta aina vauhdinhallintaan asti. HUOM! Alle 4 vuotiaille suosittelemme lasketteluharrastuksen aloittamiseen 45 minuutin yksityistuntia.

Lasten hiihtokouluryhmät

Vauhti­napero 4-6 -vuotiaille

Naperokurssi on tarkoitettu perheen pienimmille, joilla on jo laskettelukokemusta. Kaksipäiväisen kurssin aikana harjoitellaan laskettelun perustaitoja välineiden pukemisesta aina vauhdinhallintaan asti. HUOM! Alle 4 vuotiaille suosittelemme lasketteluharrastuksen aloittamiseen 45 minuutin yksityistuntia.

Lasten hiihtokouluryhmät

Lumi­Werneri aloit­te­le­vil­le 6-12 -vuotiaille

Lumiwerneri on tarkoitettu 6 – 12 vuotiaille lapsille, joilla ei vielä ole laskettelukokemusta. Kolmepäiväisen kurssin aikana harjoitellaan laskettelun perustaitoja välineiden pukemisesta aina vauhdinhallintaan asti. Lapset oppivat laskemaan rinnealueen helpoimpia rinteitä ja käyttämään sompahissiä sekä tutustuvat rinneturvallisuussääntöihin.

Lasten hiihtokouluryhmät

Vauhti­Werneri 6-12 -vuotiaille

Vauhtiwernerille voi osallistua laskettelijat, jotka osaavat ainakin jo aurata ja hallita vauhtiaan helpoissa rinteissä sekä osaavat käyttää sompahissiä. Kolmepäiväisen kurssin aikana harjoitellaan laskemaan yhdensuuntaisin suksin erilaisia käännöksiä helpoimmissa ja keskivaikeissa rinteissä.

Lasten hiihtokouluryhmät

Lumilauta­Werneri 8-12 -vuotiaille

Lautawerneri on tarkoitettu 8 – 12 vuotiaille lapsille, joilla ei vielä ole kokemusta lumilautailusta. Kolmepäiväisen kurssin aikana harjoitellaan lautailun perustaitoja välineiden pukemisesta aina vauhdinhallintaan asti. Lapset oppivat laskemaan rinnealueen helpoimpia rinteitä ja käyttämään hissiä sekä tutustuvat rinneturvallisuussääntöihin.

varaa kursseja

YLLÄS­JÄRVI

Varaa kursseja tästä

varaa kursseja

Äkäs­lompolo

Varaa kursseja tästä
Scroll to Top