Nuorten ja aikuisten kurssit

Aikuisten ja nuorten introtunnit

Lautailun introtunti, 90min

Lumilautailun introtunti on suunnattu lumilautailua aloitteleville nuorille ja aikuisille. Tunnilla harjoitellaan perusasioita eli luisumista, vauhdin hallintaa ja käännösten tekoa.

Lumilautailija hämärässä

Aikuisten ja nuorten introtunnit

Telemarkin introtunti, 90min

Telemark on haastava laji, johon pääsee parhaiten mukaan ammattitaitoisen opettajan johdolla. Telemarkin introtunnilla vapautetaan kantapäät ja nautitaan lajin keveydestä. Tunnin aikana harjoitellaan perusasentoa, tasapainoa sekä käännöksiä.

Aikuisten ja nuorten introtunnit

Lumiturvallisuuden perusteet, 90min

Liikkuminen rinteiden ulkopuolella ei ole ainoastaan puuterilla laskemista vaan on tärkeä osata ottaa huomioon myös turvallisuus. Vapaalaskijan repusta tulee löytyä tarvittavat lumiturvallisuusvälineet ja tällä introtunnilla pääsee harjoittelemaan niiden käyttöä ammattilaisen johdolla. Lumiturvallisuusvälineitä saa tarvittaessa lainaan hiihtokoululta.

Aikuisten ja nuorten introtunnit

Offarit haltuun, 180min

Kurssilla pääset kokeilemaan randoilua ohjatusti ja turvallisesti, oppimaan ammattitaitoisen hiihdonopettajan vinkeistä ja samalla nauttimaan kauniista Ylläksen kansallispuistomaisemasta. Saat arvokkaita vinkkejä rinteiden ulkopuolella ylöspäin liikkumiseen, ja nykyaikaisten vapaalaskuvälineiden toimivuuteen. Kurssi tarjoaa turvallisen ja opastetun aloituksen sinulle, joka haluat siirtyä kokeilemaan nousemista ja laskemista hoidettujen rinteiden ulkopuolelle.

Pieni laskettelija suuressa luonnossa

varaa kursseja

YLLÄSJÄRVI

Varaa kursseja tästä

varaa kursseja

Äkäslompolo

Varaa kursseja tästä
Scroll to Top