Ylläksen koronaohje

Tule rinteeseen vain terveenä

Tämä on turvallisen laskettelupäivän tärkein varmistaja! Haluamme turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveyden, joten ethän saavu koronaoireisena rinteeseen. Työntekijöidemmekään ei ole sallittua tulla oireisena töihin.

 

Osta hissiliput ennakkoon tai lippuautomaatista

Kun ostat lippusi ennakkoon verkkokaupasta, pääset suoraan rinteeseen ja samalla vältämme ruuhkaiset lippujonot. Pääala-asemiltamme löytyy myös lippuautomaatteja.

Varaa ja maksa vuokravälineesi ennakkoon

Varaa ja maksa vuokravälineet ennakkoon. Valitse mieluisat välineet verkkokaupastamme ja maksa ne haluamallesi ajanjaksolle. Välineet odottavat sinua valmiina vuokraamomme nouto-osastolla.

Pidä turvaväli

Kiinnitämme sisätiloissa huomiota turvaväleihin. Pidä kahden metrin turvaväli muihin ihmisiin.

Desinfiointi

Käsien desinfiointiaineet ovat  helposti saatavilla ja niitä on sijoitettu avainpaikkoihin pääala-asemamme sisäänkäynneille sekä kaikkiin palvelupisteisiin.

Hygieniatoimet

Olemme lisänneet tiloissamme siivous- ja hygieniatoimia. Yleiset tilat puhdistetaan huolellisesti. Vuokravälineet käsitellään säännöllisesti suoja-aineella. Emme tarjoa laskettelulaseja vuokralle.

Kasvomaski

Käytäthän kasvomaskia asioidessasi sisäpalvelupisteissämme. Käytä maskia myös mikäli matkustat gondolihississä muiden kuin oman seurueen jäsenten kanssa. Hiihtokoulutunnille osallistuvalta voidaan edellyttää maskin käyttöä, mikäli on odotettavissa, että lähikontakteja opettajan kanssa ei voida välttää.

Koronavilkku

Suosittelemme käyttämään Koronavilkku-sovellusta.

Pleksilasit

Kaikissa palvelupisteissämme on käytössä suojapleksit asiakaspalvelijan ja asiakkaan välissä. Kaikkein suosituimpina laskettelupäivinä hissilippujen kassamyynti tapahtuu ulkomyyntipisteessämme.
Suosittelemme hissilippujen ostamista verkkokaupasta tai lippuautomaateista.

Rinneravintolapalvelut

Ravintoloissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia rajoituksia ja ohjeistuksia. Eri omistuksessa olevien ravintoloiden tapa huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta saattaa vaihdella. Osassa ravintoloita käytössä on koronapassi ja osassa asiakasmäärärajoitukset.

Suosi kortti- tai etämaksua

Suosi maksaessasi korttimaksuja ja käytä etämaksua aina kun mahdollista.

Vieritä ylös